Site Overlay

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Alle pruiken zijn vanuit hygiënisch oogpunt verzegeld. Als je de verpakking open maakt, kan de pruik niet meer retour. Daarom is het belangrijk goed op de maat en de kleur te letten. Het is eventueel ook mogelijk de pruik in IJmuiden te komen bekijken. Neem hiervoor contact op om een afspraak te maken.

Een lace pruik (of lace wig) is een pruik waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘lace’. Dat is een dunne materiaal met gaatjes waar de haren in worden geknoopt. Doordat de lace zo dun is, lijkt het net alsof de haren uit de hoofdhuid groeien.

De pruik kan een frontal hebben (dan is alleen de voorkant -van oor tot oor- voorzien van ‘lace’) of de pruik kan een ‘full lace’-pruik zijn. Een full lace pruik is helemaal van dun lace gemaakt.

Ja, iedereen kan een lace pruik dragen. Man of vrouw, jong of oud, wit of zwart. Het maakt niet uit of de persoon compleet kaal is of van zich zelf lang haar heeft.

Een kant en klare (confectie) pruik die wij op deze website aanbieden, wordt zodra de betaling is onvangen verzonden.

Als we een pruik op maat maken , is de levertijd afhankelijk van de uitvoering: een Full lace wig of een Front lace (frontal) wig. Een frontal wig wordt binnen 3 weken geleverd en een Full lace wig binnen 5 weken na de intake. Het is ook mogelijk de pruik op te halen in IJmuiden (Velsen).

De “Destiny by Jo” pruiken worden gemaakt van 100% Europees Remy haar. De “Lydian Budget Line” pruiken worden gemaakt van 100% Braziliaans Remy haar. Remy betekent dat alle haren (en dus ook haarschubben) in dezelfde richting wijzen. Hierdoor blijven ze langer in goede conditie.

Ja hoor. Het is echt haar, dus je kunt het stijlen, krullen, knippen en verven.

Wigs & Zo verzendt wereldwijd.Nederland

België / Duitsland

Europa

Buiten Europa (USA, Asia etc.)

Suriname

Caribische Eilanden (Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire etc.)6,75

13,00

18,50

24,30

24,30

24,30


$


7,45

14,34

20,41

26,80

26,80

26,80

De pruik kan gewassen worden. Gebruik hiervoor lauw warm water, (indien nodig) een milde shampoo zonder sulfaten en een conditioner. Spoel de pruik goed uit met koel water en laat de pruik vervolgens op een natuurlijk wijze drogen (niet föhnen). Wanneer het droog is kun je het weer stylen.

Op dit moment kun je Contant, door middel van Pinnen of Paypal betalen. Bij Paypal heb je de mogelijkheid om via IDEAL geld op jouw Paypal-account te storten. Vervolgens heb je alleen een e-mailadres en een wachtwoord nodig om een betaling te doen. Betalen op deze manier is veilig, omdat Paypal gebruik maakt van een encryptie om je financiële gegevens te beschermen.

Heb je nog geen Paypal account of wil je meer informatie over Paypal, klik dan hier.

Zeker wel. Deze website maakt gebruik van het SSL protocol. Dit houdt in dat alle informatie dat op deze website wordt ingevoerd, versleuteld wordt verzonden.

error: Kopiëren is niet eerlijk !!
Chat openen
Hoi, wat leuk dat je ons gevonden hebt!

Ik ben Jo van Wigs & Zo en ik ga jou helpen om de perfecte pruik te creëren.

Ben je op zoek naar een front lace of full lace pruik?