Let’s talk!

Plan vrijblijvend een afspraak in

Met veel liefde en passie maken wij Lace pruiken op maat van 100% echt haar. Bij een pruik op maat is het niet alleen mogelijk de kleur, lengte en style van jouw pruik te bepalen, ook houden wij van begin tot eind rekening met jouw maten en de vorm van jouw eigen haarlijn. Uniek en alleen voor jou.

Dat klinkt allemaal heel leuk, maar wat kan je eigenlijk verwachten? Plan geheel vrijblijvend een afspraak in en krijg al jouw vragen beantwoord. Tijdens dit gesprek bespreken we wat er mogelijk is en wat jouw wensen zijn. Als je wilt kunnen wij daarna direct voor jou aan de slag!

Werkwijze

Stappenplan

Afhankelijk van de door jou gekozen pruik, beginnen we met een intakegesprek. De mogelijkheden worden besproken, de maten worden opgenomen en indien nodig maken we meteen een mal van jouw hoofd.

Als we tot een akkoord komen, vragen wij een aanbetaling van 50%, we gaan dan meteen voor jou aan de slag. Mocht je in de wachtrij komen, melden wij dat uiteraard van tevoren.

Het zal 3 tot 5 weken duren voor jouw pruik af is. Je kunt langskomen om het op te halen of wij sturen het naar jouw adres. Bij de aflevering zal de 2e 50% betaald moeten worden.

©️ 2022 Wigs & Zo | kvk 83829016 | NL003877936B25

error: Kopiëren is niet eerlijk !!
0
jouw winkelwagen is nog leeg