Over Wigs & Zo

ijmuiden

Wigs & Zo is ontstaan door de passie voor haar en het besef dat het vinden van een mooie, goede en betaalbare haarwerk een uitdaging kan zijn.

Ik vind het belangrijk dat een haarwerk op maat voor iedereen beschikbaar is.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij verdiept in het maken van kwalitatief goede haarwerken en verschillende technieken daarin toegepast. Het resultaat is dat alle haarwerken nu in eigen beheer worden gemaakt, waardoor wij altijd de regie in handen houden.  

Met de overtuiging dat alles bespreekbaar is, gaan wij er samen voor zorgen dat jouw wensen op haargebied uit komen.    

Liefs,

Jo
Only the Best

100% echt Remy gesorteerd haar

Onze pruiken worden met liefde gemaakt en daarom zien wij graag dat het resultaat mooi is en mooi blijft. Al ons haar is daarom 100% Remy gesorteerd haar. Remy houdt in dat alle haren (en dus ook de haarschubben) in dezelfde richting wijzen, hierdoor blijven ze langer in goede conditie.

Made in IJmuiden

Een pruik is heel persoonlijk. Je hebt het graag passend. Passend bij jouw hoofd, maar zeker ook passend bij jou als persoon. Bij het laten maken van een pruik doe je je best om over te brengen wat je terug wilt zien. Dat nemen wij heel serieus. Bij het maken van een pruik op  maat houden we van A tot Z rekening met jouw wensen. Maar wat als je van gedachten veranderd? Wat als je door omstandigheden bent afgevallen in je gezicht? Wat als je op een later moment besluit dat je toch wel jouw eigen haarlijn terug wilt zien in de pruik?

Of wat als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang?

Dat wordt best lastig als de pruik in het buitenland wordt gemaakt. Daarom worden al onze pruiken met de hand in het mooie IJmuiden geproduceerd. 

waarom

Wigs & Zo

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Met zorg hebben wij haar geselecteerd dat mooi en soepel valt, lang mee gaat en er super natuurlijk uitziet.

Op maat

De pruiken van Wigs & Zo worden gemaakt aan de hand van jouw wensen. Kleur, lengte, dikte, vorm en eigen haarlijn, alles is bespreekbaar. 

Prijs

Voor een goede op maat gemaakte pruik betaal je al snel veel geld. Maar niet bij ons!! Vanaf € 297,- koop je een pruik die speciaal voor jou gemaakt is. 

©️ 2022 Wigs & Zo | kvk 83829016 | NL003877936B25

error: Kopiëren is niet eerlijk !!
0
jouw winkelwagen is nog leeg