wigs & zo

Veelgestelde vragen

Wat is een Lace Pruik?

Een lace pruik (of lace wig) is een pruik waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘lace’. Dat is een dunne materiaal met gaatjes waar de haren in worden geknoopt. Doordat de lace zo dun is, lijkt het net alsof de haren uit de hoofdhuid groeien.

De pruik kan een frontal hebben (dan is alleen de voorkant -van oor tot oor- voorzien van ‘lace’) of de pruik kan een ‘full lace’-pruik zijn. Een full lace pruik is helemaal van dun lace gemaakt.

Kan ik de pruik thuis passen?

Alle pruiken zijn vanuit hygiënisch oogpunt verzegeld. Als je de verpakking open maakt, kan de pruik niet meer retour. Daarom is het belangrijk goed op de maat en de kleur te letten. Het is eventueel ook mogelijk de pruik in IJmuiden te komen bekijken. Neem hiervoor contact op om een afspraak te maken.

Kan iedereen een lace pruik dragen?

Ja, iedereen kan een lace pruik dragen. Man of vrouw, jong of oud, wit of zwart. Het maakt niet uit of de persoon compleet kaal is of van zich zelf lang haar heeft.

Wanneer wordt mijn pruik geleverd?

Een kant en klare (confectie) pruik die wij aanbieden, wordt zodra de betaling is ontvangen verzonden.

Als we een pruik op maat maken, is de levertijd afhankelijk van de uitvoering: een Full Lace wig of een Front Lace (frontal) wig. Een frontal wig wordt binnen 3 weken geleverd en een Full lace wig binnen 5 weken na de intake. Het is ook mogelijk de pruik op te halen in IJmuiden (Velsen).

Wat voor soort haar wordt er gebruikt voor de pruiken?

Alle pruiken worden gemaakt van 100% Remy gesorteerd haar. Remy betekent dat alle haren (en dus ook haarschubben) in dezelfde richting wijzen. Hierdoor blijven ze langer in goede conditie.

Kan ik alles met een lace pruik doen wat ik ook met mijn eigen haar doe/deed?

Ja hoor. Het is echt haar, dus je kunt het stijlen, krullen, knippen en verven.

Wat zijn de verzendkosten?

Wigs & Zo verzendt wereldwijd.Nederland

België / Duitsland

Europa

Buiten Europa (USA, Asia etc.)

Suriname

Caribische Eilanden (Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire etc.)6,75

13,00

18,50

24,30

24,30

24,30


$


7,45

14,34

20,41

26,80

26,80

26,80

Kan ik de pruik wassen?

De pruik kan gewassen worden. Gebruik hiervoor lauw warm water, (indien nodig) een milde shampoo zonder sulfaten en altijd een conditioner. Spoel de pruik goed uit met koel water en laat de pruik vervolgens op een natuurlijk wijze drogen (niet föhnen). Wanneer het droog is kun je het weer in model brengen.

Hoe kan ik betalen?

In de winkel kun je Contant of door middel van Pin betalen. Online zijn er een aantal betaalmogelijkheden via Klarna mogelijk, zoals Ideal en Paypal. Betaal direct, achteraf of in termijnen. Bij Paypal heb je de mogelijkheid om via IDEAL of creditcard geld op jouw Paypal-account te storten. Vervolgens heb je alleen een e-mailadres en een wachtwoord nodig om een betaling te doen. Betalen op deze manier is veilig, omdat Paypal gebruik maakt van een encryptie om je financiële gegevens te beschermen.

Heb je nog geen Paypal account of wil je meer informatie over Paypal, klik dan hier.

waarom

Wigs & Zo

Op maat

De pruiken van Wigs & Zo worden gemaakt aan de hand van jouw wensen. Kleur, lengte, dikte, omvang en eigen haarlijn, alles is bespreekbaar. 

Prijs

Voor een goede op maat gemaakte pruik betaal je al snel veel geld. Maar niet bij ons!! Vanaf € 297,- koop je een pruik die speciaal voor jou gemaakt is. 

Kwaliteit

Met zorg hebben wij haar geselecteerd dat mooi en soepel valt, lang mee gaat en er super natuurlijk uitziet. We gebruiken 100% Remi gesorteerd haar.

©️ 2022 Wigs & Zo | kvk 83829016 | NL003877936B25

error: Kopiëren is niet eerlijk !!
0
jouw winkelwagen is nog leeg